This is a demo store. No orders will be fulfilled.

Kundeservice

Frakt & levering

Gratis frakt på alle ordrer over kr. 1000.-.
Fraktpriser blir ellers beregnet etter Postens priser. Vi sender pakken enten som brev A-post eller minipakke/servicepakke med sporing. Pakker med verdi over 750 kroner må sendes med sporing, dvs minipakke eller servicepakke.

Reklamasjon & Garanti

Er det feil på varene, eller vi har sendt deg feil varer, sender vi deg nye varer uten ekstra omkostninger for deg. I slike tilfeller betaler vi selvsagt også returfrakten.  Slik gjør du:

1. Så snart du oppdager feilen vil vi at du går til vår supportside der du sender inn video(helst) eller bilde og beskrivelse av feilen.
2. Når det er på det rene at det er feil eller mangel som faller inn under reklamasjon, vil vi sende deg en returseddel per epost som du kan tape på pakken når du sender tilbake til oss, og som sørger for at vi betaler returfrakten.
3. Ved reklamasjon vil vi først se om det er mulig å reparere  feilen på varen. Hvis dette ikke er mulig, erstattes reklamasjonen med en ny vare.
4. Fordamperhoder og tanker regnes som forbruksvare og erstattes kun hvis produktet er defekt eller har mangler ved ankomst til kunde

NB! Vi bytter ikke inn reklamasjoner i andre varer. Du vil få tilsvarende produkt som det som er bestilt, såfremt dette ikke er gått ut av produksjon. Da vil kunden få tilsvarende ny modell. Gjelder det et utgått produkt som ikke lenger er i vårt lager, kan kunde velge annen vare fritt, eller få refundert beløpet.
Skulle det ikke være mulig å erstatte varen eller hjelpe på andre måter, får du pengene tilbake senest innen 30 dager. Ved reklamasjon der det blir aktuelt med tilbakebetaling, kan det bli gjort en avkortning på varens verdi, i henhold til kjøpsloven. Dersom det skulle oppstå uenighet om feil/mangel faktisk er å regne som Reklamasjon, forplikter Dampoteket AS seg til å forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet, og å følge Forbrukertvistutvalgets beslutninger.
Retur-angrerett

Når du har kjøpt en vare i vår nettbutikk, har du selvfølgelig angrerett. Kjøp i nettbutikken kan sendes i retur innen 14 dager fra du mottok varene ved bruk av angrefristen. Hvis du angrer på kjøpet, koster det deg bare returfrakten. Varene må være ubrukte,  og originalemballasjen skal medfølge uskadet. Ta gjerne en titt på Forbrukerrådets sider hvor du finner mer utfyllende informasjon om lover og regler knyttet til dette.

Batteri, tanker og fordamperhoder anses som forbruksvarer, og garanti/reklamasjon gjelder kun hvis produktene er i ustand ved ankomst. Dog gjelder angrefristloven også her, såfremt produktene sendes tilbake uåpnet og uten brutt forsegling.

Slik gjør du:
Send varen/varene du angrer på til vår returadresse under, sammen med kopi av faktura. Skriv på fakturaen at du; "Benytter Angreretten".

Du betaler returfrakten.
Returadresse:


DAMPOTEKET AS
Olav Tryggvasonsgate 50,7011 TRONDHEIM

Varen er kundens ansvar inntil vi mottar returen og vi anbefaler deg som kunde å sende med kollinummer slik at vi kan spore pakken om den kommer bort.

Sikkerhet ved betaling

Alle kjøp hos Dampoteket.no betales enten direkte til konto, eller med kredittkort (Visa eller Mastercard) eller direkte i Paypal. Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med Paypal betalingsløsning blir denne sikkerheten ivaretatt. Ved kjøp i nettbutikken, vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendes blir kontoen belastet. Ved en eventuell retur vil beløpet bli tilbakebetalt.

Priser og info
 
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Bruk av produktene

Dampoteket.no  tar intet ansvar for skader eller ulykker som oppstår grunnet feil eller skjødesløs bruk av våre produkter, eller kombinasjon av produkter. Kunden er selv ansvarlig for å følge dampoteket.no's anbefalinger og advarsler ved bruk.
Dampevæske som inneholder nikotin SKAL til enhver tid oppbevares utilgjengelig for barn og dyr. Benytt kun anbefalte, godkjente batteri i dine mods.